WBH training

KIDS DEFENCE

Mede door corona, het ziek zijn en het overlijden van mijn vrouw heb ik moeten besluiten te stoppen met de jeugd lessen op de dinsdag- en vrijdagmiddag.

Wij hopen op uw begrip.

KINDERLIJK EENVOUDIG

Vandaag de dag voelen veel jongens en meisjes zich kwetsbaar en onveilig omdat ze gepest worden of een vervelende ervaring hebben gehad. Dit gevoel vertaalt zich bijvoorbeeld in onzekerheid in sociale conflictsituaties en in angst. Deze gevoelens van angst en onmacht kunnen leiden tot beperkingen in het dagelijks functioneren en het verminderen van een gevoel van welzijn.

INHOUD PROGRAMMA

In de training werken we oplossingsgericht, we kijken naar wat al goed gaat en we gaan uit van de eigen kwaliteiten van het kind. Door die uit te bouwen wordt het zelfvertrouwen vergroot en kan uw kind weerbaarder worden. De oefeningen in de trainingen geven uw kind handvatten voor de rest van zijn/haar leven. Kids Defence is een weerbaarheidsprogramma met een meervoudige doelstelling en een breed pedagogisch perspectief. Er wordt met een psycho-fysieke didactiek gewerkt waarin met behulp van veel fysieke oefeningen mentale en sociale vaardigheden aangeleerd worden.

WAT LEREN DE KINDEREN?

Tijdens de training leren de kinderen letterlijk en figuurlijk stevig in hun schoenen te blijven staan in vervelende, lastige, bedreigende situaties. De kinderen leren zorgdragen voor eigen veiligheid en de eigen persoonlijke ruimte, met respect voor die van de ander. Het zelfvertrouwen van de kinderen wordt verhoogt.
Eenvoudige technieken uit diverse vechtsporten zorgen ervoor dat ieder kind hier veel plezier aan beleeft!

VOOR WIE IS HET?

Het is voor alle kinderen van 8 t/m 15 jaar.

SCHRIJF JE NU IN!

Zin om mee te doen met onze training? Wacht niet langer!