WBH training

DEFENCE

ONTDEK DE KRACHT VAN EENVOUD!

WBH Defence is een zelfverdedigingssysteem. In dit zelfverdedigingssysteem leren beoefenaars hoe zij elke aanvaller kunnen verslaan.

Daarnaast leren zij hoe ze een tegenstander direct onder controle krijgen of hoe hem te verzwakken, ongeacht trainingsachtergrond of mate van ervaring. De zelfverdedigingstechnieken van WBH Defence zijn er op gericht om je te redden in gevechtssituaties.

Veel mensen zien snel resultaat van de training dankzij de gemakkelijk te leren bewegingen die gebaseerd zijn op realistische situaties. Naast de lichamelijke en technische training is er ook veel aandacht voor innerlijke mentale kracht, om vol vertrouwen te handelen in bedreigende situaties.

WBH Defence is een compleet systeem met alle aspecten van vechtsport.

INHOUD PROGRAMMA

Als deelnemer aan de training WBH Defence leer je zorgdragen voor eigen veiligheid en je eigen persoonlijke ruimte, met respect voor die van de ander. Tijdens de trainingen leer je letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen staan in vervelende, lastige, bedreigende, agressieve en/of gevaarlijke situaties. Je zelfvertrouwen neemt toe door eenvoudige maar effectieve zelfverdedigingstechnieken, waardoor je sneller reageert op potentiële conflictsituaties.

Min. leeftijd: 15 jaar
Duur training: 1 uur per training
LES DAGEN: ma: 20:00-21:00 uur
  wo: 20:00-21:00 uur
KOSTEN: € 38.50 /mnd onbeperkt les (ook te combineren met Workout en Combat)
  (per maand opzegbaar)
Inschrijfgeld: € 26,-
Gratis proefles Schrijf je hier in voor de gratis proefles

SCHRIJF JE NU IN!

Zin om mee te doen met onze training? Wacht niet langer!