WBH training

Fred Wekema

Mijn naam is Fred Wekema.  Ik heb een relatie en ik heb 2 dochters.
Wij wonen in Peize.

Sinds 2007 heb ik een trainingsbureau waar ik full-time aan werk.
In 1986 ben ik begonnen met de vechtsport: Taekwon-do (4e dan).
Daarin heb ik zowel jeugd, junioren als senioren les gegeven. Door mijn enthousiasme voor alles op gebied van weerbaarheid en vechtsporten, heb ik mij gespecialiseerd als Rots & Water trainer, Rots & Water ASS (autismespectrumstoornis) trainer, sportinstructeur, Taekwon-do leraar, Commando Krav Maga instructeur, Docent RTGB (Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Boa), Total Officer Protection Law Enforcement Instructeur, Personal Trainer,  Kobutan instructeur.

Voor mij is het een logische stap om, met mijn kennis en ervaring, weerbaarheidstrainingen te geven.
De trainingen zijn persoonlijk en worden afgestemd op de wensen van de klant.  De weerbaarheidstrainingen geef ik individueel en in groepsverband voor scholen, particulieren en bedrijven.

Hobby’s:

Amerikaanse auto’s en vechtsporten en alles op gebied van
weerbaarheidstrainingen.

 

23-01-2013
Trots is Fred Wekema als hij vertelt over dat hem de Ben Boers Oeuvreprijs van de Stichting Sportstimulering Noordenveld op het jaarlijks sportgala is uitgereikt.
Het beeldje bij de prijs symboliseert het respect dat hoort bij de verdienste van een oeuvreprijs ‘Hoedje af’. Fred Wekema heeft zijn sporen eerst verdiend in de Taekwondo sport waarnaast veel tweede plaatsen een Nederlands Kampioenschap de kroon op dat deel van zijn sportcarrière was. Vanuit deze sportieve achtergrond is Wekema ook begonnen met weerbaarheidstrainingen, waarbij de basis is; weerbaar worden door zelfverzekerd te zijn! Sinds 2009 jaar is Fred beoefenaar van Commando Krav Maga, het meest realistische zelfverdedigingssysteem ter wereld. Hier werkt men met levels waarvan Fred nu op level 7 van maximaal 8 zit. In zijn sportschool in Roden bekwamen zich velen
ondertussen in deze vorm van zelfverdediging. Daarna heeft Fred Wekema een uniek vechtsportsysteem ontwikkeld. Wat toegankelijk en direct toepasbaar is voor iedereen.

SCHRIJF JE NU IN!

Zin om mee te doen met onze training? Wacht niet langer!