WBH training

WBH NIEUWS

Extra maatregels

Graag rekening houden met het volgende vanaf 1 juli 2020. Thuis je sportkleding aantrekken. Bidon thuis vullen. Handdoek meenemen (alleen voor volwassenen). Schone sokken aantrekken als je gaat sporten. Thuis voor het sporten naar de wc gaan. Bij binnenkomst van de zaal moet je verplicht je handen desinfecteren. De instructeur….

Meer Info »

Update coronavirus / zomervakantie

Vanaf 1 juli 2020 hervatten wij alle lessen weer. Ook tijden de zomervakantie gaan alle lessen volgens normaal rooster door. Corona maatregelen WBH training. Houdt u aan de RIVM regels. Niet betreden bij verkoudheid, hoesten, hoofdpijn en koorts. Verplicht handen te desinfecteren! Voorkeur om met sokken de zaal te betreden.

Meer Info »

Update coronavirus

Helaas mogen wij op laste van de overheid, ivm het coronavirus, geen groepslessen geven tot 1 september 2020. Wij hopen natuurlijk dat de maatregelen eerder versoepeld zullen worden. Wij houden u op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Meer Info »

Update coronavirus

Update coronavirus. De overheid heeft besloten dat wij helaas gesloten moeten blijven tot 20 mei 2020. Wat wij willen gaan doen is jullie thuis uitdagen dmv een instructiefilmpje en een trainingsschema met oefeningen. Wat train je zoal? Een beetje conditie en een paar krachtoefeningen. Hoe lang en hoe vaak moet….

Meer Info »

Updat coronavirus

We hebben besloten om de contributie tijdelijk stop te zetten. Mochten wij weer open gaan vanaf 6 april, vindt er rond die datum de incasso plaats. Als wij pas 1 juni open mogen vindt er eind mei de incasso plaats. Dit zullen wij nog verder communiceren.

Meer Info »

Coronavirus

Hierbij een update ivm CORONAVIRUS. De lessen gaan voorlopig nog door. Wij verwachten dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid neemt en bij klachten zoals hoesten, verkoudheid, niezen en koorts niet komt trainen om eventuele besmetting te voorkomen. De lessen zullen deels worden aangepast. De wc’s zijn tijdelijk afgesloten en kan indien….

Meer Info »

SCHRIJF JE NU IN!

Zin om mee te doen met onze training? Wacht niet langer!